Nyheder.
Gourmet ænder fra Maison Burgaud!
Bestil en and fra Maison Burgaud hos Le Gourmand og server en fantastisk velsmagende middag til Mortens aften...
Wine Week 2024
Le Gourmand deltager i Wine Week med 2 ekslusive menuer - se nærmere og book dine billetter før de bliver udsolgt…
Kreative madnørder søges!
Kom og vær med på holdet hos Le Gourmand - vi søger folk med passion for madlavning på både fuldtid og deltid.
Ansvarlig og passioneret butikschef søges!
Vi har brug for nye kræfter - er du passioneret, ansvarlig og en madelsker af rang, er det måske dig vi har brug for? Vi søger en person der har lyst til at være med til at drive og udvikle vores unikke Le Gourmand og tilbyder masser af udvikling og udfordringer!
Ingen jul uden fugl!
Bestil din sublime fugl til jul senest 16 december. Økologiske, fritlevende ænder eller gæs - eller gå “all in” med en kapun fra Bresse AOC!
Kok med integritet og lyst til ansvar søges!
Hvis du er lettere frankofil, uddannet kok og har lyst til at være med til at udvikle Le Gourmands køkken så se her!
Vi har lavet en podcast!
I sommer havde vi rendez-vous med “2sultnepiger” og det kom der en podcast ud af. Vi elsker deres friske og ligefremme stil og kan kun anbefale at følge dem.
Vi har - stadig - travlt og har brug for flere hænder!
Vi søger to deltidsansatte (ca 20 timer ugentligt) til start hurtigst muligt. Vores unikke sammensætning af delikatessebutik og servering gør at vi har brug for folk der er fleksible og ikke går op i faggrænser. Vi ønsker kolleger med gå på mod, god energi og et godt overblik.
Toast er ikke bare toast
Vores luksustoast er for dem der kan smage forskel.
Lavet med de bedste råvarer. Boris forklarer hvordan.
Velkommen i vores nye webshop
Le Gourmand er glade for at kunne byde alle kunder fra nær og fjern velkommen i vores spritnye webshop.