Wine Week 2024
Som noget helt nyt afholdes der Wine Week 16-25 august og Le Gourmand deltager med 2 forskellige menuer. Der er en bred variation af restauranter og vinbarer som deltager, nogle har mest fokus på mad og andre mest på vinen. Vi har gjort os ekstra umage med begge dele og tilbyder følgende 2 menuer:
1) Vinmenuen til 375,-kr plus geby - nyd 3 glas af vores favoritvine, perfekt akkompagneret af delikate kanapéer:
1 glas Sancerre Chavignol
En sprød og mineralsk hvidvin fra det berømte Sancerre-område
Serveres med rejer på vaffel med citroncreme
~
1 glas Aligoté fra Albert Ponelle
En frisk og frugtagtig vin med en skøn syre, som passer perfekt til lette retter.
Serveres med krustade med andelevermousse
~
1 glas Chorey-les-Beaune
En elegant rødvin, der balancerer frugt og finesse, udvalgt fra en af de bedste producenter i Bourgogne.
Serveres med sprødt rugbrød med kantareller
~
2) Magnum menuen til 820,- kr plus gebyr - Tre sæt af 2 udsægte vine, hver ledsaget af delikate serveringer, der fremhæver vinens karakter og kvalitet.
Første sæt
1) Chablis fra Albert Ponelle
En klassisk og sprød hvidvin med mineralske noter.
2) Genevrieres fra Guillot Broux
En raffineret vin med komplekse aromaer.
Serveres med snacks - oliven og chips
~
Andet sæt
1) Pouilly-Fuissé 1er Cru fra Guillot Broux
En elegant og fyldig hvidvin med en perfekt balance mellem frugt og syre.
2) Santenay fra Boisseaux Estivant
En harmonisk rødvin med bløde tanniner og rig frugt.
Serveres med tre kanapéer:
Rejer på vaffel med citroncreme, krustade med andelevermousse og rugbrød med kantareller
~
Tredje sæt
1) Gevrey-Chambertin fra Albert Ponelle 2020
En kraftfuld og struktureret rødvin med dybde og kompleksitet.
2) Corton Renardes 2017 fra Francois Gay
En fremragende vin med intens smag og lang eftersmag.
Serveres med et udvalg af charcuterie og ost
~
Vi glæder os utroligt meget til at byde velkommen til disse serveringer, der vil være masser af fokus på vin, smag og kombinationen af de to. Det bliver stort!
Bookinger laves direkte via Wine Week.