Vingelé Pinot Noir fra Christine Ferber
Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.
Hendes vingelé på Pinot Noir passer perfekt som supplement til foie gras - en kombination som smagsmæssigt går op i en højere enhed….
Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.
Hendes vingelé på Pinot Noir passer perfekt som supplement til foie gras - en kombination som smagsmæssigt går op i en højere enhed….
Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.
Hendes vingelé på Pinot Noir passer perfekt som supplement til foie gras - en kombination som smagsmæssigt går op i en højere enhed….