Vingelé Pinot Noir fra Christine Ferber

135,00 kr.

Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.

Hendes vingelé på Pinot Noir passer perfekt som supplement til foie gras - en kombination som smagsmæssigt går op i en højere enhed….

Antal:
Tilføj til indkøbskurv

Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.

Hendes vingelé på Pinot Noir passer perfekt som supplement til foie gras - en kombination som smagsmæssigt går op i en højere enhed….

Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.

Hendes vingelé på Pinot Noir passer perfekt som supplement til foie gras - en kombination som smagsmæssigt går op i en højere enhed….

Mango/passion syltetøj fra Christine Ferber
130,00 kr.
Udsolgt
Jordbær "Charlotte" fra Alsace - syltetøj fra Christine Ferber
130,00 kr.
Creme de Cassis d'Alsace - syltetøj fra Christine Ferber
130,00 kr.
Vingelé på Gewurztraminer, 220 gr
135,00 kr.