Creme de Cassis d'Alsace - syltetøj fra Christine Ferber

130,00 kr.

Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.

Creme de Cassis er hendes delikate kombination af modne solbær og Pinot Noir, den smager fantastisk!

Antal:
Tilføj til indkøbskurv

Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.

Creme de Cassis er hendes delikate kombination af modne solbær og Pinot Noir, den smager fantastisk!

Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.

Creme de Cassis er hendes delikate kombination af modne solbær og Pinot Noir, den smager fantastisk!

Vingelé Pinot Noir fra Christine Ferber
135,00 kr.
Vingelé på Gewurztraminer, 220 gr
135,00 kr.
Jordbær "Charlotte" fra Alsace - syltetøj fra Christine Ferber
130,00 kr.
Mango/passion syltetøj fra Christine Ferber
130,00 kr.
Udsolgt