Creme de Cassis d'Alsace - syltetøj fra Christine Ferber
Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.
Creme de Cassis er hendes delikate kombination af modne solbær og Pinot Noir, den smager fantastisk!
Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.
Creme de Cassis er hendes delikate kombination af modne solbær og Pinot Noir, den smager fantastisk!
Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.
Creme de Cassis er hendes delikate kombination af modne solbær og Pinot Noir, den smager fantastisk!