Hindbær syltetøj fra Christine Ferber
Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.
Hendes “Confiture fine Framboise” er en delikat hindbærsyltetøj uden kerner. Smagen er kraftig og ren af søde, modne hindbær - en klar smag af sommer!
Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.
Hendes “Confiture fine Framboise” er en delikat hindbærsyltetøj uden kerner. Smagen er kraftig og ren af søde, modne hindbær - en klar smag af sommer!
Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.
Hendes “Confiture fine Framboise” er en delikat hindbærsyltetøj uden kerner. Smagen er kraftig og ren af søde, modne hindbær - en klar smag af sommer!