Mango/passion syltetøj fra Christine Ferber

130,00 kr.
Udsolgt

Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.

Et element af luksus på ethvert morgenbord…

Mango og passion er en skøn kombination, eksotisk og fuld af smag.

Tilføj til indkøbskurv

Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.

Et element af luksus på ethvert morgenbord…

Mango og passion er en skøn kombination, eksotisk og fuld af smag.

Christine Ferber er intet mindre end Chef Patissier i Frankrig, og hendes produkter er i en klasse for sig selv. Hun koger syltetøj i kobberfade på helt traditionel vis, hendes varer smager rent og delikat af de bær eller frugter der indgår og hun kvalitetssikrer selv hvert enkelt glas der bliver lavet hos hende.

Et element af luksus på ethvert morgenbord…

Mango og passion er en skøn kombination, eksotisk og fuld af smag.

Jordbær "Charlotte" fra Alsace - syltetøj fra Christine Ferber
130,00 kr.
Creme de Cassis d'Alsace - syltetøj fra Christine Ferber
130,00 kr.
Vingelé på Gewurztraminer, 220 gr
135,00 kr.
Vingelé Pinot Noir fra Christine Ferber
135,00 kr.