Tilbage til Alle begivenheder

Charcuteriets ABC

  • Le Gourmand Værnedamsvej 3A Frederiksberg, 1819 Denmark (kort)

En skinke er ikke bare en skinke….!
295,- per person

Hvad er forskellen på en 18 mdrs skinke og en 36 mdrs?

Kom og smag forskellen, hør om produktionsmetoderne og leverandørerne og find din personlige favorit. Vi smager en masse forskelligt, skinke, pølser, rillettes osv og kommer vidt omkring i Frankrig.

Arrangementet inkluderer:

  • Historiefortælling og baggrund for nogle af vores udvalgte leverandører

  • Indblik i produktionsmetoder og hvordan varerne opnår så god smag og struktur

  • Smagning af en masse forskellige produkter undervejs

  • Tilbehør i form af brød, cornichons, sennep, vand

Vin kan tilkøbes undervejs hvis det ønskes.

Vi overholder alle retningslinjer i forhold til Corona, sikrer vi kan færdes med afstand, har max 8 deltagere så vi kan gennemføre på forsvarlig vis. Hvis nedlukning umuliggør arrangementet rykker vi til en anden dato. Hvis denne ikke passer dig får du pengene tilbage.

Tilmelding på contact@legourmand.dk med angivelse af dato og antal personer. Tilmelding er bekræftet når vi har modtaget betaling via mobilepay på 333792 med angivelse af navn.

Kontakt os hvis du har spørgsmål.

Forrige
Forrige
27. april

Frankrigs bedste oste

Næste
Næste
18. maj

Bourgogne smagning