Rillettes af and fra Bruno Ferber
Chef patissiers Christine Ferbers bror laver rillettes der smager som ingen andres - familien er utroligt dygtige til at lave produkter der både har den helt rigtige smag og struktur - det er sublimt.
Bruno’s rillettes på and er aromatisk og cremet - du bliver ikke skuffet. Bør serveres lettere afkølet med godt brød og evt lidt god sennep og en cornichons. Men smag den naturel til at starte med - smagen fortjener din opmærksomhed.
Chef patissiers Christine Ferbers bror laver rillettes der smager som ingen andres - familien er utroligt dygtige til at lave produkter der både har den helt rigtige smag og struktur - det er sublimt.
Bruno’s rillettes på and er aromatisk og cremet - du bliver ikke skuffet. Bør serveres lettere afkølet med godt brød og evt lidt god sennep og en cornichons. Men smag den naturel til at starte med - smagen fortjener din opmærksomhed.
Chef patissiers Christine Ferbers bror laver rillettes der smager som ingen andres - familien er utroligt dygtige til at lave produkter der både har den helt rigtige smag og struktur - det er sublimt.
Bruno’s rillettes på and er aromatisk og cremet - du bliver ikke skuffet. Bør serveres lettere afkølet med godt brød og evt lidt god sennep og en cornichons. Men smag den naturel til at starte med - smagen fortjener din opmærksomhed.